Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Nu mai este nicio urmă de îndoială. Cine este câştigătorul Balonului de Aur din acest an

FOTO | Nu mai este nicio urmă de îndoială. Cine este câştigătorul Balonului de Aur din acest angalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Firma de echipament sportiv care are contract cu Cristiano Ronaldo a spulberat orice urmă de emoţie în privinţa câştigării Balonului de Aur. Noul model Mercurial care îi este dedicat lui Ronaldo are imprimat anii în care portughezul a câştigat trofeul, inclusiv ediţia din 2017.

Sezonul trecut a fost excepţional pentru Cristiano Ronaldo, cu performanţe peste cele obţinute de rivalul Leo Messi. Drept urmare, ar fi urmat să-şi pună în vitrină şi trofeul pentru cel mai bun jucător din lume. Au existat unele emoţii, însă NIKE vine şi confirmă cine este câştigătorul Balonului de Aur, din acest an.

Un suporter a reuşit să fotografieze noile ghete pe care producătorul de echipament sportiv urmează să i le livreze lui Cristiano Ronaldo. Acestea au imprimate anii în care Ronaldo a reuşit să câştige Balonul de Aur: 2008, 2013, 2014, 2016 şi acum 2017. De asemenea, este imprimat şi mesajul ”Quinto triunfo”, adică al cincilea triumf.

Ronaldo ajunge astfel la al cincilea Balon de Aur şi-l egalează pe Leo Messi. Trofeul îi va fi înmânat joi, într-o ceremonie ce va avea loc la Turnul Eiffel.

Afla mai multe despre: real madridleo messibalonul de aur 

viewscnt
Articole similare