Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Nu ne-au uitat nici anul ăsta! Bayern, mesaj pentru fanii români: "Am scris corect?" Replica plină de umor a unui internaut

FOTO | Nu ne-au uitat nici anul ăsta! Bayern, mesaj pentru fanii români: "Am scris corect?" Replica plină de umor a unui internautgalerie foto
Comentarii

Clubul Bayern Munchen, recunoscut pentru atenţia deosebită pe care o acordă reţelelor de socializare, le-a transmis mesaje speciale susţinătorilor din întreaga lume, inclusiv din România.

Aşa cum procedează an de an, gruparea bavareză a publicat o urare personalizată pentru fiecare stat. "Dragi fani din România, vă mulţumim pentru susţinerea arătată în 2018! Să dăm totul în 2019!", au notat cei de la Bayern, în limba engleză, pe pagina de Facebook, publicând şi o fotografie cu mesajul "mulţumesc" în limba română.

Reacţiile internauţilor de la noi nu au întârziat să apară, postarea adunând 1.400 de aprecieri şi aproape 200 de comentarii în mai puţin de o oră. Una dintre replici a venit chiar de la cei care se ocupă de contul lui Bayern: "Am scris corect?", au întrebat germanii, iar răspunsurile au curs unul câte unul: "Da, perfect. Mulţumim acestui club pentru că există şi ne face vieţile mai frumoase" sau "da, patroane. «yes, sir»", au fost câteva reacţii, cea din urmă bucurându-se de cele mai multe aprecieri.

Aproape 50 de milioane de like-uri are pagina de Facebook a lui Bayern Munchen.

Afla mai multe despre: bayern 

viewscnt
Articole similare