Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Nu s-a putut abţine. Ce a postat MM Stoica în timp ce PSG făcea show cu Steaua Roşie

FOTO | Nu s-a putut abţine. Ce a postat MM Stoica în timp ce PSG făcea show cu Steaua Roşie
Comentarii

Managerul sportiv al echipei FCSB, Mihai Stoica, a făcut o remarcă în stilul caracteristic la meciul dintre Paris Saint-Germain şi Steaua Roşie Belgrad, de miercuri seară, încheiat cu scorul de 6-1 pentru echipa franceză.

PSG a oferit un adevărat spectacol în faţa campioanei Serbiei, mai ales în prima repriză a partidei din Grupa C a Ligii campionilor, act în care Neymar a reuşit o dublă, iar Edinson Cavani şi Angel Di Maria au înscris şi ei. Show-ul a continuat şi în repriza a doua, Kylian Mbappe ducând scorul la 5-0 în minutul 70, pentru ca Marko Marin să reducă din diferenţă câteva minute mai târziu. Totul, însă, pentru ca Neymar să facă hat-trick-ul în minutul 81. Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi a reacţionat pe pagina sa de Facebook.

Click AICI pentru a vedea toate golurile din meciul PSG - Steaua Roşie

"Pe ăştia-i driblează şi Bernat", a notat oficialul FCSB-ului pe pagina sa de Facebook. Mihai Stoica face referire fundaşul stânga spaniol al echipei franceze, Juan Bernat, un jucător cu calităţi tehnice care nu se compară, ce-i drept, cu cele ale fotbaliştilor amintiţi mai sus.

Afla mai multe despre: mihai stoicapsgsteaua rosie 

viewscnt
Articole similare