Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Nu ştim dacă e cea mai urâtă, dar cu siguranţă e cea mai scumpă. Centura care costă cât o maşină nou-nouţă

FOTO | Nu ştim dacă e cea mai urâtă, dar cu siguranţă e cea mai scumpă. Centura care costă cât o maşină nou-nouţăgalerie foto

WWE

Comentarii

„The Fiend” Bray Wyatt are un nou design la titlul Universal! Acesta a fost prezentat în cel mai recent episod SmackDown, show care va putea fi urmărit în exclusivitate pe Telekom Sport 4 şi telekomsport.ro. Fanii pot achiziţiona replica noii centuri de pe siteul wweshop.com, dar preţul acestuia este exorbitant: 6500 de dolari, fără taxele de transport!

Imediat după ce a transformat din roşu în albastru titlul Universal, campionul Bray Wyatt a dezvăluit un nou model de centură. După cum se vede în imagini, designul noului titlu are în centru masca alter-ego-ului său, „The Fiend”, iar reacţiile fanilor cu privire la acastă schimbare sunt mixte.

Centura a fost creată la Tom Savini Studios. Tom Savini este un celebru actor american, cascador, regizor şi S.F. make-up artist.

VEZI AICI O GALERIE FOTO DETALIATĂ CU CENTURA LUI BRAY WYATT 

Titlul personalizat al lui Bray Wyatt a fost scos deja la vânzare pe site-ul wweshop.com, dar e foarte puţin probabil ca fanii să se înghesuie să îl cumpere. Replica valorează nu mai puţin de 6500 de dolari! Această sumă nu implică costurile pentru transport.

Pentru a vă face o idee ce înseamnă acest preţ, pentru o sumă asemnătoare, v-aţi putea cumpără la fel de bine o maşină nou-nouţă Dacia Sandero sau Skoda Citigo, automoblile care au un preţ de pornire de aproximativ 7770 de dolari.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: centurascumpamasiniwwebray wyattthe fiend 

viewscnt
Articole similare