Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | ”Nu toată lumea mă place, dar...” Andrei Ivan, mesaj pentru ”hateri” după convocarea la naţională. Cum s-a folosit de imaginea lui Cristiano Ronaldo

FOTO | ”Nu toată lumea mă place, dar...” Andrei Ivan, mesaj pentru ”hateri” după convocarea la naţională. Cum s-a folosit de imaginea lui Cristiano Ronaldogalerie foto

Fotbal

Comentarii

Andrei Ivan a fost convocat la prima reprezentativă pentru meciurile cu Suedia şi cu Insulele Feroe, după ce George Ţucudean a devenit indisponibil din cauza unei accidentări.

Convocarea atacantului lui Rapid Viena la echipa naţională a fost privită cu scepticism de multă lume, aşa că Ivan nu a rămas dator şi le-a răspuns ”invidioşilor” cu un mesaj pe contul personal de Instagram.

”Nu toată lumea mă place, dar nu toată lumea contează #Haterii”, a fost mesajul lui Andrei Ivan, la care a alăturat o imagine cu Cristiano Ronaldo.

”Tricolorii” vor juca primele două meciuri din preliminariile EURO 2020 împotriva Suediei, în deplasare, pe 23 martie, ora 19:00, şi contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, pe 26 martie, ora 21:45.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: andrei ivannationala romaniei 

viewscnt
Articole similare