Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO: Numărul 7 purtat de Griezmann a fost deja ocupat! Cine este noul şeptar al Barcelonei

FOTO: Numărul 7 purtat de Griezmann a fost deja ocupat! Cine este noul şeptar al Barceloneigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

La Barcelona s-au produs mai multe schimbări în această perioadă de mercato, după plecarea lui Lionel Messi la PSG.

După încheierea perioadei de transferuri, Barcelona a anunţat că puştiul Ansu Fati va deveni noul decar al catalanilor. Antoine Griezmann a plecat la Atletico Madrid în ultimele ore de mercato, iar tricoul cu numărul 7, purtat de el, a rămas liber. După acest lucru, Barcelona a anunţat pe reţelele de socializare toate numerele pe care le vor purta jucătorii în actualul sezon. 

Fotbalistul francez, Ousmane Dembele, a preluat numărul 7, acest fiind numărul pe care l-a purtat şi în perioada când evolua în tricoul celor de la Borussia Dortmund. Tânărul Yusuf Demir a profitat de eliberarea numărului 11 şi l-a preluat el pentru sezonul care abia ce a început. 

De asemenea, legendarul număr 6, care a fost purtat de mijlocaşul central Xavi, a fost preluat de către Riqui Puig. 

Sursă foto: contul oficial de Twitter al Barcelonei

Barcelona are un nou decar!

După 16 ani cu prima echipă, 13 în care a fost decar, Leo Messi a părăsit-o pe FC Barcelona, în urma marilor probleme financiare de la club. Astfel, numărul 10 a redevenit disponibil, iar clubul catalan a anunţat cine va avea onoarea de a îl prelua.

Iar decizia clubului a fost una foarte apreciată de fani. Ansu Fati, produs al La Masia, a devenit noul decar al catalanilor. Tânărul spaniol îi calcă pe urme lui Messi, iar conducerea a decis că el este candidatul perfect pentru tricoul de abia eliberat. Proaspăt revenit după o accidentare de aproape un an, Fati va putea face prima apariţie cu noul său număr imediat după pauza internaţională.

Afla mai multe despre: barcelona-dembele-la liga 

viewscnt
Articole similare