Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Numărul incredibil de spectatori care asistă la meciul FCSB - Gaz Metan Mediaş. Nu s-a mai întâmplat în acest sezon!

FOTO | Numărul incredibil de spectatori care asistă la meciul FCSB - Gaz Metan Mediaş. Nu s-a mai întâmplat în acest sezon!galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB joacă pe Arena Naţională contra formaţiei Gaz Metan Mediaş. Fanii nu s-au înghesuit la acest duel al echipei lui Bogdan Argeş Vintilă

Vremea pare destul de neprielnică pentru fotbal, iar frigul pătrunzător a îndepărtat fanii de la stadion. Din informaţiile Telekom Sport, la partida dintre FCSB şi Gaz Metan Mediaş asistă în jur de 500 de fani. Este una dintre cele mai scăzute asistenţe la un meci pe teren propriu al FCSB-ului din ultimii ani şi cea mai scăzută din acest sezon la un meci disputat pe teren propriu de formaţia patronată de Gigi Becali. 

(Update) După pauză, publicul a mai venit spre stadion. Anunţul crainicului a confirmat prezenţa a puţin peste 1000 de spectatori, o asistenţă oricum extrem de scăzută. Chiar cea mai scăzută la un meci disputat pe teren propriu de formaţia roş-albastră.

 

Afla mai multe despre: fcsbbogdan argeş vintilă 

viewscnt
Articole similare