Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | O fostă culturistă a provocat agitaţie pe Instagram după ce a postat imagini cu ea aproape nud

FOTO | O fostă culturistă a provocat agitaţie pe Instagram după ce a postat imagini cu ea aproape nudgalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

O fostă culturistă din China, care între timp a ales profesia de medic, a devenit vedetă pe reţelele de socializare după ce a publicat mai multe imagini cu ea din perioada în care îşi lucra intens masa musculară.

Yuan Herong a fost foarte pasionată de culturism, motiv pentru care şi-a dezvoltat musculatura neobişnuit de mult. A primit şi o poreclă din cauza discrepanţei care există între aspectul feţei şi cel al corpului: ”îngerul cu trup de diavol”. Yuan Herong a participat la concursuri de culturism şi a pozat pentru mai multe reviste, dar a renunţat la fitness şi a ales profesia de medic.

Totuşi, a reuşit să creeze un val de reacţii după ce a postat pe Instagram mai multe imagini din perioada în care principala preocupare pentru ea era fitnessul. Părerile fanilor au fost împărţite. Mulţi i-au apreciat formele, la fel de mulţi i-a transmis că şi-a pierdut farmecul feminin. Motiv pentru care Yuan Herong a ţinut să precizeze: ”Meseria mea este cea de medic, sunt şi model part-time, dar nu antrenor de fitness”.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: yuan herong 

viewscnt
Articole similare