Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | O imagine rară cu Lionel Messi, când avea 10 ani. SURPRIZĂ | Cine mai apare în poză

FOTO | O imagine rară cu Lionel Messi, când avea 10 ani. SURPRIZĂ | Cine mai apare în pozăgalerie foto

Campionate

Comentarii

O fotografie rară cu Lionel Messi a fost publicată de lacapitalmdp.com. Imaginea a fost surprinsă când starul argentinian avea doar 10 ani şi lângă el se află şi Antonella, actuala sa soţie.

Cei de la lacapitalmdp.com au publicat o fotografie cu Messi care nu a mai fost până acum făcută publică. Este vorba despre o imagine susprinsă pe plaja Punta Mogotes, care se află lângă oraşul Mar del Plata. Jurnaliştii argentinieni au publicat şi povestea din spatele fotografiei.

Messi avea atunci doar 10 ani şi participa la un turneu de juniori organizat în Mar del Plata. Actualul star al Barcelonei a mers acolo alături de juniorii de la Newell's Old Boys, care au ajuns până în finală. Înainte de ultimul meci, Messi şi ceilalţi copii au primit o zi liberă. Aceştia au profitat şi au mers să se relaxeze pe plaja Punta Mogotes.

Din grup a făcut parte şi Lucas Scaglia, cel mai bun prieten al lui Lionel Messi şi verişorul Antonellei, actuala soţie a fotbalistului. La acel turneu, Scaglia a fost însoţit de familie, inclusiv de verişoara lui. Aşa se explică prezenţa Antonellei în fotografie.



Ulterior, în andolescenţă, Antonella a devenit iubita lui Leo Messi şi de atunci sunt de nedespărţit. Cei doi s-au căsătorit în 2017 şi au împreună trei copii.

Afla mai multe despre: leo messiantonela 

viewscnt
Articole similare