Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | O mai ţii minte pe "Strâmba lui Dodel"? Cum arată şi ce a ajuns să facă fosta iubită a lui Cristi Tănase

FOTO | O mai ţii minte pe "Strâmba lui Dodel"? Cum arată şi ce a ajuns să facă fosta iubită a lui Cristi Tănasegalerie foto

Diverse

Comentarii

Diana Gureşoaie şi-a făcut apariţia în showbiz-ul românesc în urma relaţiei de iubire pe care a avut-o cu fotbalistul Cristian Tănase. Tânără a devenit apoi un personaj controversat în lumea mondenă, ea ajungând să fie chiar condamnată într-un dosar de proxenetism.

Diana Gureşoaie pare acum să ducă o viaţă liniştită, departe de tumultul vieţii mondene şi al celei de noapte, chiar dacă în primăvara acestui an presa a zvonit o presupusă relaţie între ea şi fotbalistul lui CFR Cluj, Kevin Boli.

Gureşoaie pare să îşi fi reluat activitatea ca model, lucru demonstrat şi în postările de pe Instagram. Diana e pasionată de tatuaje şi nu doar că se menţine într-o formă fizică de invidiat, dar este şi influencer pe reţelele de socializare, acolo unde are nu mai puţin de 58 de mii de urmăritori.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO! 

Diana Gureşoaie, condamnată pentru proxenetism

Diana Gureşoaie a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru proxenetism. Mai mult, "Strâmba lui Dodel" a trebuit, conform sentinţei, să-şi schimbe stilul tumultos de viaţă. Printre multele obligaţii impuse de judecători, Diana a trebuit să-şi găsească şi un loc de muncă şi "să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă".

 Galerie foto

Afla mai multe despre: stramba lui dodeldiana guresoaiecristi tanase 

viewscnt
Articole similare