Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | O pereche de pantofi sport purtaţi de Michael Jordan la Chicago Bulls a fost vândută cu aproape 1,5 milioane de dolari la licitaţie. Cum arată

FOTO | O pereche de pantofi sport purtaţi de Michael Jordan la Chicago Bulls a fost vândută cu aproape 1,5 milioane de dolari la licitaţie. Cum arată galerie foto

Baschet

Comentarii

O pereche de pantofi sport purtaţi de legenda baschetului american Michael Jordan în al cincilea meci din primul sezon cu Chicago Bulls, au fost vânduţi pentru aproape 1,5 milioane de dolari, duminică, stabilind un preţ record la licitaţie pentru încălţări purtate într-un meci, a anunţat Sotheby's.

Încălţările, roşu şi alb, au fost purtate de sportiv şi au devenit celebre atât pe teren, cât şi în afara lui.

„Pantofii sport cei mai preţioşi propuşi vreodată la licitaţie, Nike Air Ships din 1984 purtaţi de Michael Jordan în primul sezon, tocmai au fost vânduţi la 1.472.000 de dolari”, a declarat casa într-un comunicat publicat pe Twitter.

Un preţ astronomic, mult peste recordul deţinut de perechea Nike Air Jordan care a fost vândută la 615.000 de dolari în august 2020, la Christie's.

Piaţa pantofilor sport rari, considerată o piaţă de nişă acum câţiva ani, este în plină expansiune şi stârneşte interesul colecţionarilor şi marelui public.

Afla mai multe despre: michael jordanpantofi sportfotovanzare 

viewscnt
Articole similare