Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | O româncă a ajuns ”cea mai sexy soţie de fotbalist” din Italia. Cine este Andreea Sasu

FOTO | O româncă a ajuns ”cea mai sexy soţie de fotbalist” din Italia. Cine este Andreea Sasugalerie foto

Diverse

Comentarii

Andreea Sasu, un fotomodel din România care este într-o relaţie cu fotbalistul Riccardo Saponara, a fost desemnată de presa din Italia ”cea mai sexy soţie de fotbalist din Serie A”. Andreea Sasu are 30 de ani şi locuieşte din 2010 în Italia, unde fost remarcată de o agenţoe de modeling din Milano.

Andreea Sasu nu este un nume foarte cunoscut în România, dar este celebră în Italia. În vârstă de 30 de ani, românca născută în Paşcani este printre cele mai apreciate modele din Italia. De ceva timp se află într-o relaţie cu Riccardo Saponara, mijlocaş la Fiorentina. Recent, Andreea Sasu a primit titlul de ”cea mai sexy soţie de fotbalist din Italia”.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Cine este Andreea Sasu, iubita lui Riccardo Saponara

Tânăra a locuit până în 2010 în România, unde şi-a luat diploma în marketing şi publicitate. În urmă cu 10 ani, Andreea Sasu a decis să se mute în Italia pentru a-şi urma visul şi a deveni fotomodel. A fost remarcată de o agenţie de modeling din capitala modei, Milano, dar drumul până acolo a fost destul de greu: ”Nu aveam bani şi pentru a te prezenta la castinguri aveai nevoie să fii tot timpul aranjată, îmbrăcată bine plus alte cheltuieli: tren, metrou, mâncare. Era ca la loterie”, a povestit Andreea Sasu.

Frumoasa româncă a lucrat inclusiv într-un restaurant, unde a fost chelneriţă, pentru a reuşi să se întreţină. A participat chiar şi la Insula Iubirii, din Italia şi a devenit astfel şi vedetă TV. Andreea Sasu a ţinut-o aşa vreme de doi ani, până când a început să câştige tot mai mulţi bani din noua meserie. Între timp, s-a specializat şi pe PR, meserie pe care o practică în paralel.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: andreea sasu 

viewscnt
Articole similare