Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Obiceiul ciudat pe care-l are preşedintele lui Bayern. Cum a fost surprins Uli Hoeness într-un supermarket

FOTO | Obiceiul ciudat pe care-l are preşedintele lui Bayern. Cum a fost surprins Uli Hoeness într-un supermarketgalerie foto

Campionate

Comentarii

Uli Hoeness, preşedintele lui Bayern Munchen, şi-a făcut un obicei ciudat: merge în supermarketuri şi aranjează pe rafturi cârnaţii pe care-i produce firma sa.

Printre altele, Uli Hoeness deţine în Germania o fabrică de cârnaţi şi brandul pe care l-a lansat, HoWe, a devenit tot mai cunoscut de-a lungul anilor. În prezent, compania este condusă de fiul lui Hoeness, dar preşedintele lui Bayern Munchen este atent la orice detaliu.

Cei de la Bild scriu că Uli Hoeness şi-a făcut un obicei din a merge în supermarketurile din zona în care locuieşte şi a aşeza pe raft cârnaţii produşi de firma sa. Cei de la Bild l-au surprins într-o astfel de ipostază. Hoeness a intrat în supermarket, a mers la raftul în care erau expuşi cârnaţii HoWe şi i-a aşezat personal, astfel încât să atragă atenţia clienţilor. Apoi, a ieşit din supermarket fără să cumpere ceva.Un angajat al magazinului a declarat pentru Bild că Hoeness are de câţiva ani acest obicei. De altfel, Uli Hoeness acordă mare atenţie promovării cârnaţilor pe care-i produce şi-i vinde inclusiv la stadionul lui Bayern Munchen.

viewscnt
Articole similare