Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Octavian Popescu are un nou tatuaj. Nu a ascultat de Gigi Becali. Jucătorul FCSB-ului, operă de artă cu un celebru personaj de film

FOTO | Octavian Popescu are un nou tatuaj. Nu a ascultat de Gigi Becali. Jucătorul FCSB-ului, operă de artă cu un celebru personaj de filmgalerie foto

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu a plecat în vacanţă în Emiratele Arabe Unite, iar din Dubai a postat mai multe fotografii în care se relaxează şi îşi recapătă bateriile pentru partea a doua a sezonului.

Octavian Popescu, un nou tatuaj. Ce ”operă de artă” are pe picior

Octavian Popescu a avut evoluţii oscilante în actualul sezon pentru FCSB, dar acest lucru nu îl împiedică să aibă grijă de aspectul său fizic.

Contrar celor afirmate de Gigi Becali, ”perla” roş-albaştrilor şi-a mai făcut un tatuaj, de această dată pe piciorul drept. 

Astfel, în ”lucrarea” jucătorului apare personajul principal ”Tony Montana”, interpretat magistral de legendarul Al Pacino, din filmul ”Scarface”, lansat în anul 1983. Dar şi un mesaj celebru din acelaşi film: "The world is yours" (n.r. lumea e a ta),

Octavian Popescu şi-a etalat în social media noul tatuaj, printr-o imagine în care el se află într-o limuzină, în Dubai, acolo unde este în vacanţă, alături de Pantea şi Târnovanu.

În ceea ce priveşte partea sportivă, cifrele tânărului mijlocaş arată astfel: 22 de meciuri în toate competiţiile, cu trei goluri marcate şi două pase decisive.

Mihai Stoica: ”Ei sunt vedete, nu sunt copii normali”

La finalul sezonului trecut, după ce FCSB a pierdut un nou titlu, Octavian Popescu a trecut peste această dezamăgire cu ajutorul unei schimbări de look: un tatuaj pe antebraţul stâng.

”Copilul ăsta e vedetă. Eu i-aş ruga pe toţi care îi judecă, să nu o mai facă. Cum se tund, cum se tatuează. Ei sunt vedete, nu sunt copii normali, care au terminat facultatea şi vor să se facă ingineri.

Altele sunt problemele care pot deveni situaţii problematice, din alte motive. Nu suportă miros de ţigară, de alcool. Acum, fotbaliştii, în loc să fumeze, îşi bagă sub buze un snooze.

Vezi doamne îi relaxează. E ceva greţos, dar poate pentru un fumător e mai bine aşa. Nu ştiu, habar n-am. Vorbeam cu el şi i-am zis să nu se apuce.  Mi-a zis că nu suportă nici mirosul”, declara Mihai Stoica, la Orange Sport.

Gigi Becali: ”Stai să ajungi vedetă şi după”

”Dacă nu ai ajuns vedetă eşti penibil să faci asta, dar eu vorbesc la modul general. Vine joacă la FCSB două meciuri, pac, s-a tatuat. Băi, stai puţin, ajungem, are Coman, dar e Coman, e vedetă, poate să aibă. Stai să ajungi vedetă şi după”, afirma, în urmă cu ceva timp, Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsboctavian popescutatuaj octavian popescuscarface 

viewscnt
Articole similare