Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ondrasek şi-a lăsat părul să crească pentru nunta sa. Cum arată acum, după ce şi-a schimbat look-ul

FOTO | Ondrasek şi-a lăsat părul să crească pentru nunta sa. Cum arată acum, după ce şi-a schimbat look-ulgalerie foto

FCSB

Comentarii

Zdenak Ondrasek a profitat de timpul liber pe care îl are în această perioadă şi s-a căsătorit. Fostul atacant al FCSB-ului şi-a lăsat părul să crească pentru acest eveniment.

Dat afară de la FCSB, Zdenak Ondrasek încă nu şi-a găsit echipă, dar n-a avut timp să se plictisească în această perioadă. Atacantul ceh a făcut nunta cu Daria, iubita lui poloneză. Ondrasek şi-a ales şi un look special pentru nuntă şi şi-a lăsat părul să crească.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Cum arată Ondrasek după ce şi-a lăsat părul să crească

Zdenek Ondrasek şi Daria formează un cuplu de aproximativ 4 ani, din perioada în care atacantul ceh juca pentru Wisla Cracovia.

Cei doi şi-au planificat nunta pentru luna ianuarie a acestui an, dar restricţiile impuse de pandemie le-au dat planurile peste cap şi au reprogramat-o.

Cum încă nu şi-a găsit altă echipă, Zdenek Ondrasek a profitat de timpul liber pe care îl are în această perioadă şi şi-a organizat nunta cu Daria.

Petrecerea a avut loc într-un restaurant de lux de lângă Cracovia şi publicaţia expres.cz susţine că invitaţii au declarat că ”a fost cea mai frumoasă nuntă”.

Zdenek Ondrasek şi-a ales şi un look special pentru acest eveniment special. Atacantul în vârstă de 32 de ani şi-a lăsat părul să crească.

Zdenak Ondrasek a încasat 110.000 de euro de la FCSB

Zdenek Ondrasek a fost unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali i-a transferat în vară. Dar răbdarea patronului FCSB a fost din nou scurtă.

Gigi Becali a anunţat că renunţă la el după doar 110 minute jucate de Ondrasek în tricoul FCSB-ului. Becali n-a fost mulţumit de randamentul atacantului de 32 de ani şi a decis să nu-i acord prea multă încredere.

Însă Ondrasek a avut grijă să nu plece cu mâna goală de la FCSB. Atacantul ceh şi-a negociat dur plecarea şi a reuşit să obţină despăgubiri de 80.000 de euro pentru ruperea contractului.

Suma se adaugă celor 30.000 de euro pe care Zdenek Ondrasek i-a primit în momentul în care a semnat contractul cu FCSB.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ondrasek 

viewscnt
Articole similare