Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ozil n-ar fi rezistat la FCSB! Se joacă mai mult decât Alibec şi e acuzat de englezi: ”Asta face el cinci ore pe zi. E incredibil”

FOTO | Ozil n-ar fi rezistat la FCSB! Se joacă mai mult decât Alibec şi e acuzat de englezi: ”Asta face el cinci ore pe zi. E incredibil”galerie foto

Arsenal

Comentarii

Gigi Becali a decis să-l dea afară pe Alibec de la FCSB după ce s-a convins, printre alte ”probleme”, că fotbalistul nu poate să scape de pasiunea pentru jocurile video. În aceste condiţii, Becali l-ar fi dat afară şi pe Mesut Ozil. Englezii au descoperit că starul lui Arsenal şi-a agravat o accidentare din cauza jocurilor pe PC.

Mesut Ozil şi-a pierdut locul de titular cert în mandatul lui Emery, iar una dintre cauze este problema pe care mijlocaşul o are cu jocurile pe PC. Ozil îşi petrece cinci ore zilnic în faţa monitoarelor, iar acest lucru l-a făcut să-şi agraveze accidentarea suferită la spate.

În asemenea condiţii, Ozil nu doar că nu s-a recuperat la timp, ci şi-a prelungit accidentarea pe termen nelimitat. Staff-ul medical al lui Arsenal i-a transmis lui Emery că nu există o dată certă la care Ozil s-ar putea antrena din nou cot la cot cu colegii săi. ”Cinci ore pe zi se joacă. E lipit de calculator”, scriu ziariştii englezi.

”Fortnite” este jocul care l-a cucerit iremediabil pe Mesut Ozil şi care îi poate scurta brusc cariera la Arsenal.

Afla mai multe despre: oziljocurialibecbecalifcsb 

viewscnt
Articole similare