Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | ”Pacheţele de primăvară!”. Bucurie fără margini după calificarea Corvinului în finala Cupei României

FOTO | ”Pacheţele de primăvară!”. Bucurie fără margini după calificarea Corvinului în finala Cupei Românieigalerie foto

Liga 2

Comentarii

Echipa Corvinul Hunedoara a învins miercuri, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia ilfoveană FC Voluntari, şi este prima calificată în finala Cupei României. Hunedorenii vor juca pentru prima oară în istorie finala acestei competiţii.

Corvinul s-a calificat în finala Cupei României

Gazdele au deschis scorul la Hunedoara, prin Antonio Manolache, care a înscris simplu, din careu, în minutul 20. Oaspeţii au egalat prin Daniel Florea, după o greşeală a apărătorilor hunedoreni.

La pauză s-a intrat cu scor egal, 1-1, dar, în repriza secundă, gazdele au tranşat meciul în favoarea lor. Mai întâi a marcat Alexandru Neacşa, în minutul 61, apoi elevii lui Florin Maxim au făcut 3-1 prin Marius Coman. Acesta a fost şi scorul final, iar Corvinul se califică meritat în finala Cupei României, după ce a fost prima în grupa 1 a competiţiei, unde a învins, printre altele, pe Sepsi şi Chindia Târgovişte, iar în sferturi a dispus cu 4-0 de CFR Cluj.

După meci, în vestiarul Corvinului a fost show! Jucătorii au savurat din plin calificarea în finală şi s-au pozat, imediat, după pe stadionul din Hunedoara. 

"Pacheţele de primăvară", ediţia 2024, #AcasălaHunedoara. Sibiu, venim!”, a fost mesajul postat de clubul din Liga 2.

Reacţia lui Florin Maxim după ce a eliminat FC Voluntari şi a calificat-o pe Corvinul Hunedoara în finala Cupei României

După meci, Florin Maxim, antrenorul celor de la Corvinul Hunedoara, a tras concluziile. Tehnicianul şi-a felicitat elevii şi consideră că echipa sa poate face o figură frumoasă şi în finală.

„Am muncit pentru a atinge acest obiectiv. Pentru unii poate a fost nerealist. Nu a fost simplu. Băieţii au depus un efort fantastic. A fost un consum mare mental. Băieţii îşi dădeau seama în ce moment se află. Şi-au atins obiectivele prin muncă. Noi suntem o echipă care a promovat din Liga 3 în Liga 2. Ei sunt jucători legitimaţi la FC Voluntari. Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală. În fotbal se poate întâmpla orice. Nu s-a mai ţinut cont la noi de fundaş lateral.

Ne-am meritat locul în finală. Mai avem o lună. E important pentru mine şi pentru jucători. Mai avem de jucat într-o finală. Finalele nu se joacă, se câştigă!”, a declarat Florin Maxim la finalul meciului.

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaraliga 2fc voluntari 

viewscnt
Articole similare