Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Panică în lotul lui PSG! După Neymar, încă un jucător important ar putea lipsi cu Manchester United în Liga Campionilor

FOTO | Panică în lotul lui PSG! După Neymar, încă un jucător important ar putea lipsi cu Manchester United în Liga Campionilor

O accidentare ciudată a avut loc în meciul de campionat al lui PSG, pe teren propriu, cu Bordeaux (1-0), dar lucrurile sunt cât se poate de serioase. Un alt jucător important ar putea lipsi în meciul din Liga Campionilor, cu Manchester United.

Singurul gol al meciului a fost înscris înainte de pauză, din penalty, de Cavani. Aparent, uruguianul s-a accidentat în momentul în care a executat lovitura de pedeapsă, iar reluările l-au surprins pe atacant în dureri, imediat după ce a marcat. 

  • Manchester United - PSG este marţi, de la 22:00, în direct pe Telekom Sport 1. 

Imediat, Cavani s-a dus la Tuchel, iar tehnicianul lui PSG l-a schimbat la pauză. Momentan nu există informaţii despre cât de gravă este accidentarea celui mai bun marcator din istoria lui PSG, dar în cazul în care nu va putea juca cu United, Tuchel îl va avea disponibil doar pe Mbappe din tripleta de vis din atacul francezilor. 

Neymar nu va juca în "dubla" cu elevii lui Ole Gunnar Solksjaer şi a fost surprins la meciul cu Bordeaux în cârje. 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta