Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Peluza Nord, mesaj pentru Edi Iordănescu după primul antrenament la FCSB: "Vedetele echipe, cu picioarele pe pământ!"

FOTO | Peluza Nord, mesaj pentru Edi Iordănescu după primul antrenament la FCSB: "Vedetele echipe, cu picioarele pe pământ!"

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu (43 de ani) e noul antrenor al FCSB, iar Peluza Nord, ultraşii care sunt alături de echipa lui Gigi Becali, i-au transmis un mesaj tehnicianului.

Suporterii conduşi de Gheorghe Mustaţă i-au transmis lui Edi Iordănescu toată susţinerea, dar şi că speră ca acesta să limiteze cât mai mult implicarea lui Becali la echipă. Pe lângă aceste lucruri, fanii i-au solicitat noului antrenor să aducă jucătorii importanţi ai echipei cu picioarele pe pământ.

"Bine ai venit alături de noi, Edward Iordănescu! Suntem alături de tine, speram să ai puterea să ţii departe de echipă influenţa din lojă! Noi te vom susţine necondiţionat în încercarea ta de a trezi echipa şi de a readuce cu picioarele pe pământ vedetele ei!", au scris ultraşii de la Peluză Nord, pe Facebook.

Edi Iordănescu a condus primul antrenament la FCSB

FCSB a confirmat oficial aducerea lui Edi Iordănescu pe banca echipei. Tehnicianul a condus şi prima şedinţă de pregătire la FCSB, în cursul zilei de miercuri. Între timp, Edi Iordănescu a condus şi primul antrenament de când se află la conducerea echipei, miercuri, înainte de a fi prezentat oficial de club.

Afla mai multe despre: peluza nordmesajedi iordanescufcsb 

viewscnt
Articole similare