Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Peluza Sud, mesaj de ameninţare pentru CSA Steaua după ce Becali a făcut cerere ca FCSB să joace în Ghencea: "Nu mai aveţi viaţă cu noi!"

FOTO | Peluza Sud, mesaj de ameninţare pentru CSA Steaua după ce Becali a făcut cerere ca FCSB să joace în Ghencea: "Nu mai aveţi viaţă cu noi!"

Steaua

Comentarii

Peluza Sud a transmis un mesaj ferm după ce Gigi Becali (63 de ani) a anunţat că FCSB a făcut cerere să joace pe noul stadion Ghencea.

FCSB nu poate juca pe stadionul de la Arcul de Triumf şi, astfel, Gigi Becali s-a reorientat şi a făcut cerere pentru ca echipa sa să-şi dispute meciurile de pe teren propriu pe Ghencea. Decizia lui patronului roş-albaştrilor a stârnit o reacţie dură din partea suporterilor de la Peluza Sud.

Ultraşii Stelei au transmis mesaje clar şi chiar i-au ameninţat pe şefii CSA Steaua, prin bannere pe care le-au afişat la stadionul Steaua: „În Ghencea doar Steaua!” şi „Luptaţi pentru club sau nu mai aveţi viaţă cu noi” au fost mesajele galeriei Stelei, prin bannere afişate în faţa stadionului Steaua.

Gigi Becali: "Am făcut cerere să jucăm în Ghencea!"

Miercuri dimineaţă, Gigi Becali, patronul FCSB, a anunţat că a făcut cerere pentru ca echipa sa să-şi joace meciurile considerate pe teren propriu pe noua arenă din Ghencea: „Am făcut cerere pentru Ghencea, noi facem totul sub formă legală. Vrem să vedem, am făcut şi la Arcul de Triumf şi ne-au spus că nu au încă modalitatea de a închiria, nu au forma juridică necesară. Am făcut şi la Ghencea, să vedem ce ne spun. Ştiţi ce au făcut ei (cei de la CSA Steaua, n.r.)? S-au încurcat ca puiu-n lână, şi-au dat seama că nu au nicio finalitate. Dacă dau echipa, intră în bucluc. Dacă nu o dau, nu pot promova. Dacă vor să o dea, nu au cui!”, a declarat Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: steauafcsbamenintaripeluza sudgigi becali 

viewscnt
Articole similare