Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Peluza Sud Steaua a făcut show la derby-ul Bulgariei! 40 de suporteri arestaţi şi trei poliţişti răniţi

FOTO | Peluza Sud Steaua a făcut show la derby-ul Bulgariei! 40 de suporteri arestaţi şi trei poliţişti răniţi galerie foto
Comentarii

A fost derby de gradul zero duminică în Bulgaria. Cele două echipe din spatele lui Ludogorets, Levski şi ŢSKA Sofia s-au duelat pentru poziţia secundă în campionat. Ca de fiecare dată la un meci important, în peluza celor de la ŢSKA au fost prezenţi şi ultraşi de la CSA Steaua.

Spectacolul a fost în tribune, acolo unde a fost un adevărat show coregrafic şi pirotehnic. În sectorul oaspeţilor, au fost şi suporteri de la ŢSKA Moscova şi CSA Steaua. Ultraşii de la Peluza Sud au afişat şi un banner cu următorul text: "Alături de CSKA Sofia sărbătorim a 11-a aniversare / În prima linie pentru Steaua şi fraţi acasă şi peste hotare". 

De la derby nu au lipsit şi momentele de violenţă. Două grupuri de ultraşi de la Levski s-au bătut, iar în total 40 de fani au fost arestaţi şi trei forţe de ordine rănite. Pe teren, meciul s-a terminat cu victoria celor de la Levski, 1-0, iar cele două echipe sunt la egalitate de puncte.

Afla mai multe despre: steauaultrasi,  

viewscnt
Articole similare