Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Peluza Sud Steaua, derapaj la adresa lui Gigi Becali! Ce a apărut pe stadion la meciul cu Csikszereda

FOTO | Peluza Sud Steaua, derapaj la adresa lui Gigi Becali! Ce a apărut pe stadion la meciul cu Csikszeredagalerie foto

Steaua

Comentarii

Fanii din Peluza Sud a Stelei şi-au continuat războiul cu Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, şi la meciul cu Csikszereda, primul din nouul sezon de Liga 2.

Steaua a primit, miercuri, pe noul stadion din Ghencea, vizita celor de la Csikszereda în primul meci al "militarilor" în noul sezon de Liga 2. Fanii din Peluza Sud au fost prezenţi în număr mare şi şi-au încurajat echipa, dar n-au uitat de vechiul război cu Gigi Becali, patronul FCSB.

Ultraşii au avut un derapaj la adresa lui Gigi Becali şi au afişat, în peluză, o cruce mare, neagră, pe care erau scrise numele FCSB şi cel al lui Gigi Becali, anul de naştere al patronului FCSB şi anul 2021, aluzie la faptul că acesta ar fi încetat din viaţă. Crucea a fost afişată în timpul partidei, pentru câteva zeci de secunde.

Războiul dintre ultraşii din Pelzua Sud şi Gigi Becali e unul vechi de mai mulţi ani, după ce suporterii au protestat în mai multe rânduri la adresa finanţatorului pe vremea când CSA Steaua şi FCSB erau aceeaşi echipă.

 

Afla mai multe despre: peluza sudderapajgigi becalifcsbcrucefoto 

viewscnt
Articole similare