Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Pep Guardiola, înapoi la FC Barcelona? Englezii anunţă o revenire spectaculoasă: condiţia esenţială pentru revenirea catalanului

FOTO | Pep Guardiola, înapoi la FC Barcelona? Englezii anunţă o revenire spectaculoasă: condiţia esenţială pentru revenirea catalanuluigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Quique Setien (61 de ani) l-a înlocuit pe Ernesto Valverde pe banca tehnică a Barcelonei, însă englezii au aflat că acesta nu va rămâne pe Camp Nou şi după finalul acestui sezon. Presa din Anglia susţine că în birourile trupei catalane se lucrează intens la readucerea lui Pep Guardiola (49 de ani) înapoi în Catalonia.

Potrivit informaţiilor oferite de presa din Anglia, Pep Guardiola aşteaptă rezultatul apelului depus de Manchester City la TAS, la suspendrea din Liga Campionilor dictată de UEFA împotriva "cetăţenilor". Manchester City a fost suspendată două sezoane din Liga Campionilor, iar acum şefii de pe Etihad Stadium speră la măcar o reducere a pedepsei. Englezii susţin că dacă ssupendarea lui City, de doua sezoane, se va menţine, şefii Barcelonei au pregătit o întâlnire cu Pep Guardiola pentru a-l convinge să revină.

Conform sursei citate, următoarele două săptămâni sunt cruciale pentru viitorul lui Pep Guardiola, care ar putea reveni la clubul pe care l-a părăsit acum opt sezoane. Pep Guardiola mai are contract cu Manchester City până în 2021, după ce a preluat clubul în 2016. Sub comanda lui Guardiola, City a câştigat două titluri la rând în Premier League, însă în actuala stagiune a fost distrusă de Liverpool în lupta pentru titlu. "Cormoranii" sunt deja campioni.



Promovat de la Barcelona B, Pep Guardiola a antrenat-o pe Barcelona din 2008 până în 2012, în cea mai fructifică eră a catalanilor din ultimii ani. Antrenorul a câştigat trei titluri, două Cupe ale Regelui, trei Supercupe ale Spaniei, două Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei şi două Mondiale ale cluburilor. În plus, a fost desemnat de două ori antrenorul anului în lume, în 2008 şi 2010.

Afla mai multe despre: pep guardiolafc barcelona 

viewscnt
Articole similare