Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | ”Perla” lui Gigi Becali îşi răsfaţă iubita în ultimele zile de vacanţă. Cum au fost surprinşi Dennis Man şi frumoasa sa iubită

FOTO | ”Perla” lui Gigi Becali îşi răsfaţă iubita în ultimele zile de vacanţă. Cum au fost surprinşi Dennis Man şi frumoasa sa iubităgalerie foto

FCSB

Comentarii

Fotbalistul pe care Gigi Becali vrea să obţină zeci de milioane de euro, Dennis Man trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandra Ionela Grigoriţă, fostă Miss Arad şi iubita sa din copilărie.

Alături de Alexandra, Dennis Man a petrecut atât trecerea dintre ani, cât şi restul perioadei de vacanţă. Ultimele zile din vacanţa primită de la club, Man le petrece la Viena alături de frumoasa sa iubită.

Cei doi sunt impreună încă de pe vremea cand Man juca pentru UTA. Distanţa nu le-a distrus relaţia, dar fata a confirmat deja că vrea să îşi continuie studiile la Bucureşti alături de iubitul ei.

Pentru moment, Alexandra şi Dennis se răsfaţă la Viena. Pe Instagram, fotbalistul de la FCSB a postat câteva imagini şi clipuri din vizitele făcute în Capitala Austriei, printre care şi la celebrul Palat Schonbrunn. 

Mai multe imagini în Galeria Foto.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dennis manalexandradennis man şi iubita 

viewscnt
Articole similare