Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Petrecere controversată organizată de City pentru jucători. 22 de tinere au fost invitate. Soţiile n-au avut acces

FOTO | Petrecere controversată organizată de City pentru jucători. 22 de tinere au fost invitate. Soţiile n-au avut acces galerie foto

Premier League

Comentarii

Jucătorii lui Manchester City au avut parte de o petrecere controversată, la care au fost chemat 22 de fete. Soţiile celor de la City n-au fost invitate la evenimentul care a fost găzduit de luxosul hotel ”Mere Golf and Spa Restort”, în Knutsford, Cheshire.

Imediat după succesul cu 6-1 obţinut pe terenul lui Aston Villa, din week-end-ul trecut, jucătorii lui Manchester City au avut parte de o surpriză. Aceştia au participat la o petrecere privată organizată de club, la care au fost invitate nu mai puţin de 22 de fete. 15 dintre ele sunt vedete pe Instagram.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU IMAGINI DE LA PETRECERE!

Jucătorii au primit liber la distracţie de la Pep Guardiola, dar nu se ştie dacă managerul clubului englez ştia despre felul în care a fost organizată petrecerea. Mai mult, potrivit The Sun, soţiile jucătorilor n-au avut acces la această petrecere: ”A fost o petrecere întârziată de Crăciun. O persoană din club şi-a petrecut ultimele luni organizând această petrecere. Cred că soţiile jucătorilor vor surprinse neplăcut să afle că acele tinere au fost invitate, dar ele nu. Modelele sunt foarte frumoase şi păreau că se distrează cu adevărat”, a declarat pentru The Sun o sursă din cadrul clubului Manchester City.

Şi probabil că nu s-ar fi aflat nimic despre această petrecere dacă unele dintre fetele nu postau pe Instagram imagini din interiorul hotelului. Printre ele, Marta Tejada şi Marta Tejada, două vedete Instagram. Potrivit Daily Mirrro, printre cele 22 de fete a fost şi Chiara Giuffrida, fostă prezentatoare TV şi fostă Miss Italia.

viewscnt
Articole similare
L-a ajutat sa iasa din inchisoare dupa 23 de ani si s-a maritat cu el. Povestea fascinanta a unei...