Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Pregăteşte Gică Hagi un nou super transfer? Unde a fost surprins aseară patronul Viitorului

FOTO | Pregăteşte Gică Hagi un nou super transfer? Unde a fost surprins aseară patronul Viitorului

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a asistat la partida dintre Standard Liege şi FC Sevilla, scor 1-0, din grupele Europa League. Vizita vine în contextul în care Pietro Chiodi a dezvăluit, pentru Telekom Sport, încă de acum câteva luni că are Ianis are ofertă de la FC Sevilla.

În lojele stadionului lui Standard şi-a făcut apariţia şi Gică Hagi, care a ţinut să urmărească partida cu FC Sevilla. Patronul şi antrenorul Viitorului a fost primit de Bruno Venanzi (foto sus), preşedintele Consiliului de Administraţie al lui Standard Liege.

De altfel, Hagi are o relaţie foarte bună cu cei din conducerea lui Standard Liege, după ce au încheiat afacerea Răzvan Marin. Site-ul rtbf.be notează că Hagi a venit să-l urmărească pentru prima dată pe Marin, care a început însă pe bancă, deoarece nu s-a refăcut complet după accidentare. Totuşi, internaţionalul român a intrat în minutul 43.

Dar scopul vizitei lui Hagi ar putea fi însă altul. În urmă cu ceva timp, Pietro Chiodi - impresarul lui Ianis - dezvăluia la Telekom Sport că Hagi jr. a avut încă din vară oferă de la FC Sevilla, dar a ales să stea încă jumătate de an la Viitorul: ”Era ofertă foarte bună de la Sevilla şi chiar cu Gică şi cu Ianis am ales să stea 6 luni aici, ca să refacă ce a pierdut la Fiorentina. Sunt oferte, dar are dreptate Ianis că vrea să înţeleagă proiectul”, spunea atunci Chiodi.

Cele 6 luni se apropie de final şi negocierile cu FC Sevilla ar putea fi reluată, mai ales că presa din Spania a scris în repetate rânduri că echipa andaluză este în continuare foarte interesată de mijlocaşul român. Nu este însă exclus ca şi Standard să fie interesată de vreun jucător de la Viitorul, mai ales după ce Răzvan Marin s-a dovedit a fi un transfer foarte inspirat.

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulfc sevillastandard liegeianis hagi 

viewscnt
Articole similare