Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Prima imagine cu Christian Eriksen de pe patul de spital. Mesajul transmis de fotbalistul danez: "Înseamnă enorm pentru mine"

FOTO | Prima imagine cu Christian Eriksen de pe patul de spital. Mesajul transmis de fotbalistul danez: "Înseamnă enorm pentru mine"
Comentarii

Tottenham Hotspur, clubul la care Christian Eriksen a jucat între 2013 şi 2020, a postat un mesaj transmis direct de fotbalistul danez.

"Salutare! Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele incredibile primite din toată lumea. Înseamnă enorm pentru mine şi pentru familia mea. Mă simt bine, mai trebuie să fac unele investigaţii medicale la spital, însă sunt bine.

Acum, îi voi susţine pe băieţii din echipa Danemarcei în următoarele meciuri. Jucaţi pentru toată ţara.

Toate cele bine!" , a fost mesajul lui Christian Eriksen.

Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, sâmbătă, la meciul Danemarca - Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la Euro-2020.

Eriksen a fost scos de pe teren cu targa, aceasta fiind camuflată aproape total de un material alb ţinut în jur de personalul medical, pentru a nu se vedea în interior. Totuşi, în social media au apărut imagini cu Eriksen pe targă, în care jucătorul părea conştient. Jucătorul a ajuns la spital şi medicii au precizat că este stabil şi că este în stare bună.

Meciul s-a reluat după aproape două ore şi a fost câştigat surprinzător de Finlanda, cu 1-0.

Afla mai multe despre: tottenham 

viewscnt
Articole similare