Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Prima imagine cu echipamentul pe care Simona Halep îl va purta la Roland Garros! Doar Şarapova are o ţinută specială de la Nike

FOTO | Prima imagine cu echipamentul pe care Simona Halep îl va purta la Roland Garros! Doar Şarapova are o ţinută specială de la Nikegalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Chiar dacă, la început, apăruseră informaţii conform cărora Simona Halep va beneficia de echipament personalizat din partea celor de la Nike, iată că liderul mondial va apărea tot într-o ţinută de linie, pe care o vor îmbrăca alte trei jucătoare.

Colecţia Nike pentru Paris e axată pe albastru, iar Simona va purta o combinaţie de maiou şi fustă/şort într-o nuanţă de turcoaz, cu un insert mai închis pe centru, după cum notează şi Gazeta Sporturilor.

Pantofii, Nike Air Zoom Vapor X, sunt predominant turcoaz şi ei, cu virgula argintie. Acest echipament va fi etalat pe terenurile de la Porte d’Auteuil şi de alte jucătoare care sunt sub contract cu firma americană: Petra Kvitova, Caroline Garcia, Elina Svitolina printre ele.

Doar Maria Şarapova va beneficia de o ţinută realizată special pentru ea. Rusoaica va apărea într-o rochie albastră, într-o nuanţă mai închisă, marină, o creaţie fluidă, cu bretele subţiri încrucişate pe spate şi o mică platcă ajurată în faţă. Încălţările sunt tot Nike Air Zoom Vapor X.

Afla mai multe despre: halepniketenisechipament,  

viewscnt
Articole similare