Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Prima postare a Simonei Halep după ce contul ei de Instagram a fost spart. Ce avea la ea câştigătoarea de la Wimbledon

FOTO | Prima postare a Simonei Halep după ce contul ei de Instagram a fost spart. Ce avea la ea câştigătoarea de la Wimbledongalerie foto

Simona Halep

Comentarii

La mai bine de cinci zile de când i-a fost spart contul de Instagram, Simona Halep a reintrat pe reţeaua de socializare şi a făcut prima postare de la acel incident.

Halep a pus un selfie la "instastory", îmbracată toată în echipamentul de la sponsorul ei, câştigătoarea de la Wimbledon părea pregătită de un antrenament. La mână, fostul lider mondial purta un ceas în valoare de peste 10.000 de euro. 

Marţi seară, contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart de hackeri! În numele sportivei au fost publicate mai multe anunţuri, iar fanii erau îndemnaţi să intre pe mai multe site-uri obscure. Într-unul dintre acestea ”Halep” le cerea fanilor suma de 100 de euro, în timp ce în alt mesaj ”Simona” promitea diferite cadouri scumpe. Vezi aici fotografiile.

Între timp, Simona s-a aflat într-o vacanţă în Santorini, alături de noul ei iubit. Intră aici pentru mai multe detalii

Afla mai multe despre: simona halepinstagram 

viewscnt
Articole similare