Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Primele imagini cu Borcea în cătuşe. Fostul patron al lui Dinamo, băgat în dubă şi dus la Penitenciarul Rahova!

FOTO | Primele imagini cu Borcea în cătuşe. Fostul patron al lui Dinamo, băgat în dubă şi dus la Penitenciarul Rahova! galerie foto

Fotbal

Comentarii

Cristian Borcea, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, a fost dusîncătuşat la Penitenciarul Rahova, după ce s-a predat la IPJ Ilfov, în această dimineaţă.

În acelaşi dosar, Dragoş Săvulescu, fost acţionar la Dinamo, are o sentinţă definitivă de 5 ani şi jumătate. Nicuşor Constantinescu au fost condamnat la 5 ani de închisoare, iar Radu Mazăre, condamnat la 9 ani de închisoare.
 
Cei implicaţi în dosar sunt acuzaţi de procurori că ar fi vândut ilegal mai multe terenuri din Constanţa şi Mamaia. Terenurile ar fi fost vândute la preţuri modice unor afacerişti, printre care şi Cristi Borcea.
 
Borcea, achitat în primă instanţă, ar fi primit 900 mp de teren, plătind 54 de euro pe metru pătrat. Ulterior, afaceristul l-ar fi vândut cu suma de zece ori mai mare. DNA a contestat decizia în dosar, cauza ajungând la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. În faţa judecătorilor, la unul din termenele din urmă cu câteva luni, Cristian Borcea a spus că nu-şi schimbă declaraţia dată în prima instanţă. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristi borceadinamoliga 1inchisoarescandalpuscariecatuse 

viewscnt
Articole similare