Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Primele imagini cu Răzvan Marin pe terenul de antrenament. Veteranii lui Ajax, primele lecţii pentru român

FOTO | Primele imagini cu Răzvan Marin pe terenul de antrenament. Veteranii lui Ajax, primele lecţii pentru român galerie foto

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin a început, din această săptămână antrenamentele la Ajax Amsterdam, chiar dacă nu a participat la Campionatul European U21, el a beneficiat de o vacanţă prelungită. Clubul olandez a publicat primele imagini cu fotbalistul român.

Încă de la primele minute petrecute pe terenul de antrenament al celor de la Ajax, internaţionalul român a fost luat sub "aripa" protectoare a veteranilor de la echipa care a ajuns până în semifinalele UEFA Champions League în sezonul trecut. 

Marin a fost implicat în celebrul rondo, joc făcut celebru de Pep Guardiola, iar cei care i-au dat instrucţiunile lui Marin au fost Schone şi Klaas-Jan Huntelaar. 

În vârstă de 23 de ani, Răzvan Marin a fost transferat de Ajax de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro. Mijlocaşul central nu a putut participa la Campionatul European U21 cu naţionala României, explicaţia oficială fiind cea că şefii "lăncierilor" nu i-au permis acest lucru. 

Afla mai multe despre: razvan marinajax amsterdam 

viewscnt
Articole similare