Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO! Protest în familie! Şi mama lui Vitaly a intrat pe teren, la finala Cupei Mondiale de Cricket. Cum arată la 47 de ani!

FOTO! Protest în familie! Şi mama lui Vitaly a intrat pe teren, la finala Cupei Mondiale de Cricket. Cum arată la 47 de ani!galerie foto

Diverse

Comentarii

Incidentele cu suporteri care intră pe teren la meciuri importante sunt din ce în ce mai dese. Şi toate par să aibă legătură cu familia lui Vitaly Zdorovetskiy, fondatorul unui site pentru adulţi din Rusia. Mai nou, mama tânărului a încercat să repete isprăvile prietenei lui Vitaly, Kinsey Wolanski.

Elena Vulitsky, în vârstă de 47 de ani, a încercat să intre pe teren la finala Cupei Mondiale de Rugby, dintre Anglia şi Noua Zeelandă. Aceasta a încercat să intre pe teren, îmbrăcată într-un costum asemănător celui cu care Kinsey Wolanski a intrat pe teren la finala UEFA Champions League.
 
Mama lui Vitaly nu a avut însă acelaşi succes ca tânăra, fiind repede placată de un agent de securitate, apoi a fost escortată în afara arenei. Incidentul s-a derulat atât de repede încât camerele nici nu l-au prins. Doar câţiva fotografi au avut norocul să îl prindă.
 
GALERIE FOTO!
 
Bomba sexy Kinsey Wolanski a devenit celebră după ce a pătruns pe teren în costum de baie în timpul finalei Ligii Campionilor, Tottenham - Liverpool, scor 0-2. Modelul american a fost amendat cu 15.000 de euro pentru că a oprit meciul şi pentru publicitatea făcută canalului de YouTube al prietenului său, Vitaly Zdorovetskiy, fondatorul "Vitaly Uncensored", om interzis pe stadioanele din Europa după ce a pătruns pe teren la finala Campionatului Mondial din 2014. Femeia a fost avertizată de UEFA că dacă va recidiva la orice alt eveniment de fotbal va fi amendată cu 8.000 de euro. Totuşi, câteva săptămâni mai târziu, Kasey a încercat să intre din nou pe teren, la finala Copa America, dintre Brazilia şi Peru. A fost oprită însă de forţele de ordine.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: protestmamavitalykinsey wolanskifinalacupa mondialacricket 

viewscnt
Articole similare