Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Rafael Nadal se căsătoreşte, astăzi, cu aleasa inimii sale, Maria Perello. Iată cum arată viitoarea doamnă Nadal

FOTO | Rafael Nadal se căsătoreşte, astăzi, cu aleasa inimii sale, Maria Perello. Iată cum arată viitoarea doamnă Nadalgalerie foto

Tenis

Comentarii

Tenismanul Rafael Nadal, numărul 2 mondial, în vârstă de 33 de ani, se căsătoreşte, astăzi, cu María Perelló, în vârstă de 31 de ani, alături de care are o relaţie de 14 ani.

Ceremonia va avea loc la Sa Fortalesa, în Punta Avançada, peninsulă din Pollenca, închiriată pentru 40.000 de euro. Slujba religioană va fi oficiată de preotul Bartomeu Catalá, iar mirii vor fi îmbrăcaţi de Bruno Cucinelli, respectiv Rosa Clará. Meniul la nuntă este asigurat de Maca de Castro, chef cu o stea Michelin. Printre invitaţi se vor afla fostul rege Juan Carlos şi regina Sofia, cântăreţul Julio Iglesias, fostul tenisman Carlos Moya, dar şi jucătorii activi David Ferrer, Feliciano López, Marc López şi Juan Mónaco.

În schimb, la nuntă nu vor fi prezenţi Roger Federer, Novak Djokovici sau Andy Murray.

"Ar trebui să nu mai luaţi în considerare toate zvonurile. Nu ştiu nimic despre nunta lui Rafael Nadal. În plus, am un program încarcat", a declarat Roger Federer, în urmă cu mai bine de o lună.

viewscnt
Articole similare