Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Răvăşitor! Un jucător uruguayan nu s-a putut abţine şi a izbucnit în lacrimi înainte de finalul meciului cu Franţa. Cum a fost surprins

FOTO | Răvăşitor! Un jucător uruguayan nu s-a putut abţine şi a izbucnit în lacrimi înainte de finalul meciului cu Franţa. Cum a fost surprinsgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Cupa Mondială din Rusia a oferit o nouă imagine memorabilă. Ultimele minute ale meciului Uruguay - Franţa, scor 0-2, l-au prins în lacrimi pe unul dintre jucătorii naţionalei din America de Sud.

Văzându-şi echipa neputincioasă, fundaşul central Jose Maria Gimenez nu s-a mai putut stăpâni şi a izbucnit în lacrimi cu câteva minute înainte de finalul meciului. În acel moment, Franţa conducea cu 2-0, iar Griezmann se pregătea să execute o lovitură de la 11 metri, Gimenez aflându-se în zidul format de jucătorii uruguayeni.

S-a terminat 2-0, iar naţionala Uruguayului a părăsit turneul final din Rusia. În semifinale, Franţa va întâlni câştigătoarea dintre Brazilia şi Belgia, meci programat, de asemenea, vineri.

Afla mai multe despre: uruguaycm 2018gimenez 

viewscnt
Articole similare