Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | RB Leipzig l-a transferat pe înlocuitorul lui Timo Werner! Anunţ oficial: golgheterul vine să rupă plasele în Bundesliga!

FOTO | RB Leipzig l-a transferat pe înlocuitorul lui Timo Werner! Anunţ oficial: golgheterul vine să rupă plasele în Bundesliga!

Bundesliga

Comentarii

RB Leipzig l-a transferat pe înlocuitorul lui Timo Werner (23 de ani), după ce atacantul german a semnat cu Chelsea. Nemţii au anunţat oficial transferul lui Hee-Chan Hwang (24 de ani), vârful de atac al "surorii" RB Salzburg, din Austria.

Hee-Chan Hwang vine după un sezon în care a "rupt" plasele în Austria, alături de Haaland, şi el plecat la Borussia Dortmund. Hwang a marcat de 16 ori şi a livrat nu mai puţin de 22 de pase decisive în 40 de meciuri jucate alături de RB Salzburg, în toate competiţiile acestui sezon.

Sud-coreeanul a semnat un contract valabil cinci sezoane cu RB Leizpig. "Suntem încăntaţi să anunţăm transferul lui Hee-can Hwang. Atacantul sud-coreean se alătură clubului nostru de la RB Salzburg şi a semnat un contract pe cinci ani", se arată în anunţul oficial făcut de RB Leipzig. "Am transferat un fotbalist care se potriveşte perfect profilului căutat de noi. Poate juca în orice poziţia din atac", spus Markus Krosche, directorul sportiv al lui Leipzig, după anunţarea transferului.

RB Leipzig l-a vândut pe Timo Werner la Chelsea!

Timo Werner (24 de ani) a decis să plece de la RB Leipzig. Atacantul german va evolua din sezonul viitor în Premier League. Neamţul s-a înţeles cu Chelsea, club care îi va plăti clauza de reziliere, în valoare de 60 de milioane de euro, notează aceeaşi sursă. Clauza este valabilă până pe 15 iunie.

  • 31 de goluri în 40 de meciuri a marcat atacantul pentru clubul din Bundesliga

Werner joacă la Leipzig din 2016, atunci când a fost transferat în schimbul a 14 milioane de euro de la VfB Stuttgart. Pentru naţionala Germaniei, Werner a marcat 11 goluri în 29 de meciuri.

Afla mai multe despre: hee-chan hwangtransferrb leipzigoficial 

viewscnt
Articole similare