Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Reacţia lui Mihai Stoica după CFR - FCSB 2-0: "Am crezut că se va întâmpla asta. Poate în 2021, cu arbitraj corect!"

FOTO | Reacţia lui Mihai Stoica după CFR - FCSB 2-0: "Am crezut că se va întâmpla asta. Poate în 2021, cu arbitraj corect!"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (55 de ani) a reacţionat pe Facebook după înfrângerea suferită de FCSB, 0-2 în Gruia, contra campioanei CFR Cluj.

Managerul general al FCSB a scris că se aştepta ca FCSB să depăşească acest complex numit CFR Cluj, care câştigă împotriva roş-albaştrilor de patru meciuri la rând. MM Stoica a trimis o săgeată şi către arbitrajul lui Istvan Kovacs la partida din Gruia.

„Am crezut că vom avea forţa mentală de a depăşi complexul CFR, mai ales că veneau după meciul de joi. Poate vom reuşi în 2021. Cu arbitraj corect”, a scris MM pe Facebook. Înainte de meci, Stoica a scris pe Facebook că "Azi vedem dacă băieţii noştri au devenit bărbaţi!".

Publicată de Mihai Stoica pe Duminică, 13 decembrie 2020

CFR - FCSB 2-0, în Liga 1

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FCSB, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I. Bucureştenii sunt pe prima poziţie în clasament, cu 30 de puncte, iar clujenii sunt pe trei, cu 27 de puncte. Pe poziţia a doua se află Universitatea Craiova, cu 28 de puncte şi un joc mai puţin.

La Cluj-Napoca, au marcat Deac ’35 (penalti) şi Costache ’73. Penaltiul a fost acordat pentru un fault al lui Miron la Vojtus.

În minutul 2, FCSB a cerut fără succes să i se acorde un penalti pentru un cenţ în careu al lui Camora.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic (Manea ’46), Burcă, Vinicius, Camora – Deac (Păun ’77), Soares (Hoban ’46), Djokovic – Joca (Chipciu ‘3), Rondon (Vojtus ‘8), Costache. Antrenor: Edward Iordănescu

FCSB: Vlad – Creţu, Miron, I. Cristea, Briceag – Vînă (Fl. Coman ’46), Popescu (Perianu ’58), D. Olaru – Moruţan, Man, Oct. Popescu (Buziuc ’72). Antrenor: Toni Petrea

 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicacfr clujfcsbliga 1reactie 

viewscnt
Articole similare