Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Reacţia preşedintelui RF Volei în cazul paginii de ponturi la pariuri a jucătorului Ursache

FOTO | Reacţia preşedintelui RF Volei în cazul paginii de ponturi la pariuri a jucătorului Ursache

Alte sporturi

Comentarii

Federaţia română de Volei a transmis o replică Gazetei Spoturilor după ce aceasta a scris săptămâna trecută despre cei trei voleibalişti români suspendaţi pe termen nelimitat de Federaţia internaţională (FIVB) pentru “manipulare şi trucare de meciuri”.

Conform GSP.ro, voleibalistul Andrei Ursache era posesorul unei pagini de Facebook, PonturiVolei Romania, care avea printre cei aproape 1700 de prieteni foarte mulţi jucători de echipă naţională, antrenori, juniori, oficiali de club şi de la FRV şi arbitri de volei!

“În urma discuţiilor avute cu persoanele care au fost menţionate în articol ca fiind prietene cu pagina de Facebook “PonturiVolei Romania”, acestea au afirmat că nu şi-au dat acceptul de prietenie acestei pagini, trăgând concluzia că vechea pagină de Facebook, “Volei Romania”, care era destinată informaţiilor, noutăţilor şi rezultatelor din volei, s-a transformat în “PonturiVolei Romania”. Niciunul dintre cei care au fost întrebaţi nu au putut să-şi explice modul şi când a fost schimbată denumirea acestei pagini de Facebook. În concluzie, nimeni nu a dat acceptul paginii de Facebook “PonturiVolei Romania”,  a fost reacţia preşedintelui FRV.

Jurnaliştii GSP au descoperit însă că prima postare de pe pagina PonturiVolei Romania a fost făcută pe 28 martie 2014, imediat după înfiinţarea paginii şi este o înştiinţare a prietenilor că biletele pariate vor fi vizualizate pe pagina oficială “PonturiVolei Romania”.

Dreptul la replică al preşedintelui FRV, Gheorghe Vişan:

Afla mai multe despre: voleivolei masculinvolei romaniaandrei ursache,  

viewscnt
Articole similare