Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Reacţie violentă a fanilor FCSB, după numirea lui Bogdan Andone: ”Pentru noi, eşti un Şumudică 2. Nu ai ce căuta la Steaua”

FOTO | Reacţie violentă a fanilor FCSB, după numirea lui Bogdan Andone: ”Pentru noi, eşti un Şumudică 2. Nu ai ce căuta la Steaua”galerie foto

FCSB

Comentarii

Peluza Roş-Albastră a publicat două mesaje extrem de dure, după ce Gigi Becali a anunţat că Bogdan Andone va fi antrenorul FCSB.

Peluza Roş-Albastră, galeria celor de la FCSB, a intrat în baza de la Berceni şi a scris mesaje anti Şumudică, blocând astfel venirea acestuia la FCSB. Acum, fanii din galerie îl contrează dur pe Becali şi cu alegerea lui Bogdan Andone.

”Bogdan Andone pentru noi eşti un Şumudică 2. N-ai ce căuta la Steaua”, au scris fanii pe internet. Mai mult, pagina oficială a galeriei FCSB a publicat şi un mesaj în care ironizează şi critică în termeni duri decizia lui Becali, spunând, printre altele, că ”Luţu ar fi o variantă de lux” sau că ”să fim atenţi cine va fi secundul secundului, pentru că-l vom vedea din septembrie antrenor principal”.

Pe grupurile de suporterii, fanii FCSB vor să vină la Palatul lui Becali pentru a protesta împotriva acestei decizii. Miercuri, la ora 12:00, ar trebui să aibă loc conferinţa de prezentare a lui Bogdan Andone la FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbpeluza ros albastrabogdan andone 

viewscnt
Articole similare