Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Real Madrid a primit undă verde de la UEFA. Pe ce stadion vor evolua „galacticii” în Liga Campionilor. Şahtior Doneţk şi Dinamo Kiev se bat pe aceeaşi arenă

FOTO | Real Madrid a primit undă verde de la UEFA. Pe ce stadion vor evolua „galacticii” în Liga Campionilor. Şahtior Doneţk şi Dinamo Kiev se bat pe aceeaşi arenăgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a primit acceptul UEFA de a-şi disputa meciurile din faza grupelor Ligii Campionilor pe arena din cantonament, Stadionul Alfredo Di Stefano.

Real Madrid evoluează şi în LaLiga pe arena de 6.000 de locuri din centrul propriu de pregătire de la Valdebebas, care este gazda echipei a doua a grupării, Real Madrid Castilla. Meciurile şi le dispută fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus.

Din vară, Stadionului Santiago Bernabeu a intrat într-un amplu proces de renovare, o investiţie de peste 500 de milioane de euro.

UEFA va lua din nou în discuţie stadionul pe care vor juca elevii antrenaţi de Zinedine Zidane, dacă Real se califică în optimi.

Madrilenii vor debuta în Grupa B, pe 21 octombrie, pe teren propriu, cu Şahtior Doneţk. Nici ucrainenii nu pot juca pe propria arenă din Doneţk, din cauza conflictului din regiune.

Şahtior va evolua la Kiev, pe Stadionul Olimpic, pe care joacă şi rivala Dinamo.

Din Grupa B mai fac parte Inter Milano şi Borussia Monchengladbach.

viewscnt
Articole similare
Tentativa de mituire la nationala. Radoi: "Au incercat sa-mi dea 50.000 de euro sa convoc un...