Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Recunoaşteţi fotbalistul din imagine? :) Starul lui Arsenal, îmbrăcat cu haine de aproape 3000 de euro

FOTO | Recunoaşteţi fotbalistul din imagine? :) Starul lui Arsenal, îmbrăcat cu haine de aproape 3000 de eurogalerie foto

Premier League

Comentarii

În timp ce Arsenal era eliminată ruşinos din Cupa Angliei de divizionara secundă Nottingham Forest, fiind învinsă cu 4-2, fundaşul spaniol Hector Bellerin a atras toate privirile cu o apariţie cel puţin inedită la London Fashion Week.

Presa din Anglia a găsit preţurile "de catalog" pentru ţinuta fundaşului spaniol, iar preţul e unul ameţitor. Nu mai puţin de 3000 de euro costă geaca, pantalonii şi adidaşii purtate de Bellerin. De exemplu, geaca vândută de "Fear of God" poate fi cumpărată de pe site-ul producătorului cu 1795 de dolari (aproximativ 1500 de euro).



Evident, Bellerin a strâns un val de critici din partea fanilor lui Arsenal, mai ales că ieşirea sa avut loc într-un moment cât se poate de nefericit pentru echipa de pe Emirates. Fundaşul nu a fost ţinut în lot de Wenger pentru meciul cu Nottingham Forest, unul în care tunarii s-au bazat pe foarte multe rezerve şi pe jucători de la echipa secundă.


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bellerintinutalondon fashion week 

viewscnt
Articole similare