Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Regina fitness-ului, considerată ”prea sexy” de Instagram, deşi are 63 de ani

FOTO | Regina fitness-ului, considerată ”prea sexy” de Instagram, deşi are 63 de anigalerie foto

Diverse

Comentarii

Lesley Maxwell, 63 de ani, considerată guru în materie de fitness, a participat la o şedinţă foto despre care spune că ”a fost prea sexy”.

În vârstă de 63 de ani, Lesley Maxwell este una dintre cele mai cunoscute practicante de fitness. Petrecere foarte multe ore în sală şi asta se vede pe corpul ei. Interesant este că s-a apucat de fitness abia în jurul vârste de 40 de ani şi a obţinut licenţa de instructor la 48 de ani. De atunci, a câştigat nu mai puţin de 30 de premii.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Bunică pentru trei nepoţi, Lesley Maxwell este căutată şi de diverse reviste pentru bărbaţi. Recent, a pozat pentru una dintre ele şi a urcat imaginile şi pe Instagram, dar recunoaşte că sunt ”prea sexy” pentru această reţea de socializare.



Cât despre felul în care arată, femeia în vârstă de 63 de ani susţine că secretul stă în primul rând în alimentaţie: ”Aveţi grijă de corpul vostru şi hrăniţi-l cu alimente bogate în nutrienţi. Fără mâncare procesată sau ”junk food””. Apoi, bineînţeles, recomandă sportul: ”Antrenează-te cu greutăţi, pentru a creea un corp cu un aspect mai tânăr”.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: lesley maxwell 

viewscnt
Articole similare