Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Replica Rugby Europe după ce Rusia a contestat dur arbitrajul din meciul cu Spania. Ibericii sunt acum în cealaltă parte a baricadei

FOTO | Replica Rugby Europe după ce Rusia a contestat dur arbitrajul din meciul cu Spania. Ibericii sunt acum în cealaltă parte a baricadeigalerie foto

Rugby

Comentarii

Pe 10 februarie 2018, Spania se impunea surprinzător pe terenul Rusiei, scor 20-13, şi începea să spere la o calificare directă la CM 2019, o calificare ratată în cele din urmă de iberici după înfrângerea surprinzătoarea suferită săptămâna trecută pe terenul Belgiei.

După partida de la Bruxelles, spaniolii au contestat dur arbitrajul românului Vlad Iordăchescu şi au cerut să fie luate măsuri dure împotriva acestuia.

Federaţia Spaniolă de Rugby (FER) a cerut oficial, marţi, rejucarea meciului cu Belgia. FER speră că World Rugby va permite rejucarea meciului, având în vedere că "imaginea rugbiului a fost afectată de acest meci". FER notează că 19 decizii ale arbitrului au fost clar împotriva echipei Spaniei.

Comitetul pentru arbitri din cadrul Rugby Europe se va reuni, vineri, la Poznan, pentru a viziona meciul.



Un scandal similar a fost iscat şi după meciul Rusia - Spania 13-20, iar atunci ruşii au fost cei care au contestat arbitrajul, însă Rugby Europe s-a arătat impasibilă precizând că deciziile arbitrului luate pe teren sunt suverane.



 

Afla mai multe despre: rugbyrusiaspaniaromania 

viewscnt
Articole similare