Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Rizespor şi-a pus antrenor după despărţirea de Marius Şumudică! Cine a preluat echipa lui Djokovic şi Boldrin

FOTO | Rizespor şi-a pus antrenor după despărţirea de Marius Şumudică! Cine a preluat echipa lui Djokovic şi Boldrin
Comentarii

Rizespor şi-a găsit antrenor după despărţirea de Marius Şumudică. Bulent Uygun (49 de ani) a preluat frâiele echipei la care joacă Djokovic şi Boldrin, foşti jucători în Liga 1, la CFR Cluj, Astra sau FCSB!

Rizespor n-a stat mult timp fără antrenor după ce s-a despărţit de Marius Şumudică în urmă cu câteva zile. Clubul turc l-a prezentat oficial, duminică, pe Bulent Uygun, cel care a preluat frâiele echipei şi va încerca să urce în clasament cu echipa lui Djokovic şi Boldrin. Şefii lui Rize au organizat o conferinţă de presă, în care Uygun a fost prezentat.

Şumudică a antrenat-o pe Rizespor din ianuarie până în martie 2021, în şapte meciuri, fără nicio victorie cu el pe bancă şi cu o medie de 0,43 puncte câştigate pe meci. După 27 de meciuri, Rizespor ocupă locul 16 în Superliga turcă, având 28 de puncte şi nicio victorie în ultimele cinci meciuri de campionat.

Bulent Uygun a mai antrenat la Sivasspor, Bucaspor, Eskişehirspor, Elgazispor, Gaziantepspor, Umm Salal, Osmanlispor, Al Gharafa, Al Rayyan, Kayserispor şi Denizlispor.

Afla mai multe despre: rizesporantrenorbulent uygun 

viewscnt
Articole similare