Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Românca superbă care se iubeşte cu un star de la Inter Milano: ”E cea mai frumoasă din Italia!”

FOTO | Românca superbă care se iubeşte cu un star de la Inter Milano: ”E cea mai frumoasă din Italia!”galerie foto

Inter Milano

Comentarii

Frumoasa Doina Turcanu este iubita internaţionalului olandez Stefan De Vrij de la Internazionale Milano.

”Simplă, naturală şi extrem de frumoasă. Poate cea mai frumoasă iubită de fotbalist din Italia” scriu italienii despre tânăra Doina Turcanu, iubita lui Stefan de Vrij.

Olandezul a cunoscut-o pe Doina la Roma, acolo unde românca era stabilită de ceva timp.  Chiar dacă nu are legătură cu modelling-ul, Doina i-a cucerit pe italieni, iar pozele sale au făcut furori în Peninsulă.

Stefan De Vrij are 27 de ani şi câştigă 1.5 milioane de euro pe an la Inter Milano. Are 37 de selecţii în reprezentativa naţională a ţării sale şi 36 de meciuri jucate în sezonul trecut pentru Inter, primul după patru ani petrecuţi la Lazio Roma.  Olandezul se anunţă una dintre piesele de bază din mandatul lui Antonio Conte, urmând a face cuplu în defensivă cu Skrinjar şi Diego Godin.

Doina şi Stefan au petrecut recent o vacanţă de vis la Cannes, iar frumoasa româncă a avut grijă să-şi delecteze fanii de pe reţelele de socializare.

Vezi o GALERIE FOTO mai sus. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe