Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO Româncele au fost cazate ca nişte prinţese la Cluj. Costul unui apartament ajunge şi la 211 de euro pe noapte!

FOTO Româncele au fost cazate ca nişte prinţese la Cluj. Costul unui apartament ajunge şi la 211 de euro pe noapte!galerie foto

Simona Halep

Comentarii

Clujul a devenit capitala tenisului românesc nu doar la capitolul organizării celor mai importante competiţii găzduite de România. Întreaga delegaţie a României prezentă în oraşul de pe malul Someşului, pentru partida de Fed Cup cu Elveţia, a fost răsfăţată şi la capitolul cazare.

Româncele, în frunte cu Simona Halep, au fost cazate într-unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din oraş, unde luxul este la el acasă. Costul unui apartament pe noapte ajunge şi la preţul de 211 euro pe noapte. Surse telekomsport.ro ne-au dezvăluit faptul că liderul echuipei României, Simona Halep, care este şi numărul unu mondial în clasamentul WTA, ar fi fost fost cazată într-un penthouse, inaugurat cu puţin timp înainte de sosire jucătoarelor noastre în Cluj şi al cărui preţ se pare că s-ar ridica la 300 de euro pe noate. ,,Fetele s-au simţit minunat în această locaţie. Acolo vor sta de fiecare dată când vor veni la Cluj", a explicat sursa telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: simona halepteniswtaclujfed cup 

viewscnt
Articole similare