Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | România va avea un nou stadion modern, de peste 16.000 de locuri. Anunţul oficial

FOTO | România va avea un nou stadion modern, de peste 16.000 de locuri. Anunţul oficial galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

O nouă arenă de fotbal modernă se va construi în România. Consiliu Local Oradea a aprobat studiul de fezabilitate pentru un nou complex sportiv.

În ultima şedinţă a Consiliului Local din acest mandat, azi, 12 Octombrie, a fost aprobat studiul de fezabilitate a viitorului Complex Sportiv. Valoarea estimată a complexului sportiv este de peste 45 milioane euro, plus TVA.

GALERIE FOTO | România va avea un nou stadion modern, de peste 16.000 de locuri. Anunţul oficial 

Proiectat a fi construit pe strada Făgăraşului, între actualul amplasament al grădinii zoologice şi noua sală de sport aflată în construcţie, complexul va cuprinde 3 obiective:

  • 1. Stadionul cu 16.291 de locuri.
  • 2. Piaţa de acces pietonal şi parcarea subterană de 150 de locuri.
  • 3. Hotelul, zona de conferinţe şi spa.

"În perioada următoare vom susţine proiectul în comisiile de specialitate tehnico-economice ale Companiei Naţionale de Investiţii şi Ministerului Dezvoltării, în aşa fel încât să se poată adopta hotărârea de guvern privind aprobarea indicatorilor acestei investiţii.

Dacă totul merge bine, ne propunem ca la finalul anului viitor să avem un contract de execuţie semnat pentru începerea lucrărilor", a scris Ilie Bolojan, primarul din Oradea, pe contul său de Facebook. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: oradea 

viewscnt
Articole similare