Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Românul care a urmărit finala EURO 2020 de lângă prinţul William şi Kate Middleton, în zona VIP de pe Wembley

FOTO | Românul care a urmărit finala EURO 2020 de lângă prinţul William şi Kate Middleton, în zona VIP de pe Wembleygalerie foto

EURO 2020

Comentarii

Un român a urmărit finala EURO 2020 la doar câţiva paşi de prinţul William şi de Kate Middleton, reprezentanţii familiei regale a Marii Britanii.

Finala EURO 2020 a fost unul dintre cele mai urmărite meciuri din acest an. Partida dintre Italia şi Anglia s-a disputat pe Wembley şi personalităţi din toate domeniile au primit invitaţii la acest eveniment.

De la finala EURO 2020 nu puteau lipsi reprezentanţii familiei regale a Marii Britanii. Prinţul William şi prinţesa Kate au asistat la finala în care Anglia a fost învinsă la penalty-uri. La câţiva paşi de ei a stat şi un român.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!


Un român a urmărit finala EURO 2020 la doar câţiva paşi de prinţul William şi de Kate Middleton

La această finala, UEFA a trimis invitaţii tuturor preşedinţilor de federaţii, dar şi personalităţilor importante atât din fotbal, cât şi din alte domenii. Printre cei care au asistat la meci au fost şi prinţul William, cu soţia sa, Kate Middleton.

De asemenea, în tribune a luat loc şi premierul Marii Britanii, Boris Johnson, care a renunţat la ţinut oficială şi a îmbrăcat un tricoul al naţionalei Angliei. La această finală a fost invitat şi un român.

Este vorba despre Răzvan Burleanu - preşedintele Federaţiei Române de Fotbal şi bun prieten cu Aleksander Ceferin - preşedintele UEFA. Burleanu a primit locul la doar câţiva paşi de prinţul William şi de prinţesa Kate.

Tot în acea zonă au stat personalităţi precum Borsi Johnson, Karl-Heinz Rummenigge, Nasser Al-Khelaifi (preşedintele lui PSG), Davor Suker (preşedintele Federaţiei Croate de Fotbale), Luis Figo, David Beckham sau Fabio Capello.

De asemenea, la câteva scaune distanţă, în stânga lui Burleanu, a luat loc Tom Cruise, star la Hollywood.

Mesajul prinţului William după ce Anglia a pierdut în faţa Italiei, în finala EURO 2020

Imediat după ce Anglia a pierdut la penalty-uri în faţa Italiei, prinţul William a postat pe contul său de Twitter un mesaj în care îi felicită pe jucătorii lui Gareth Southgate:

"Sfâşietor. Felicitări Italiei pentru o mare victorie. Anglia, ai ajuns atât de departe, dar din păcate azi nu a fost ziua ta. Puteţi ţine capul sus şi puteţi fi mândri de voi. Ştiu că urmează mult mai multe. W", a fost mesajul postat de prinţul William.

Şi Boris Johnon, premierul Marii Britanii, i-a încurajat pe jucătorii naţionalei Angliei: "Acesta a fost un rezultat dureros pentru finalul Euro-2020, dar Gareth Southgate şi echipa Angliei au jucat ca nişte eroi. Au făcut naţiunea mândră şi merită un mare credit", a scris Johnson pe reţelele de socializare.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: razvan burleanu 

viewscnt
Articole similare