Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ronaldo a ”rupt” Instagramul! A urcat o poză care a intrat pe locul 5 în istoria celor mai apreciate postări

FOTO | Ronaldo a ”rupt” Instagramul! A urcat o poză care a intrat pe locul 5 în istoria celor mai apreciate postărigalerie foto

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo a intrat în istoria Instagram cu prima imagine pe care a postat-o după ce s-a transferat la Juventus Torino. Aceasta a intrat pe locul 5 în topul postărilor cu cele mai multe Like-uri din istoria Instagram.

Dincolo de performanţele sportive, Ronaldo este în top şi când vine vorba despre imagine. Starul portughez este unul dintre cei mai cunoscuţi sportivi din lume şi are milioane de fani pe reţelele de socializare. Doar pe Instagram are peste 136 de milioane de urmăritori. Asta l-a ajutat să intre în istoria Instagram.

Postarea prin care Cristiano Ronaldo a urcat-o imediat după transferul la Juventus a adunat 11.405.482 de Like-uri şi a intrat pe locul 5 în topul celor mai apreciate postări din istoria Instagram. Ronaldo a avut nevoie doar de o poză şi de mesajul ”Forza Juve” pentru a atinge această peformanţă.



Interesant este că Ronaldo deţine şi locul 4 în topul celor mai apreciat postări de pe Instagram. Momentul în care a anunţat că s-a născut fiica pe care o are cu Georgina, Alana Martina, a adunat aproximativ 11,5 milioane de like-uri.



Pe locul trei în istoria celor mai apreciat postări este Justin Bieber, iar primele două poziţii sunt ocupate de Kylie Jenner.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoinstagramjuventus 

viewscnt
Articole similare