Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | ”S-a aprins nocturna în Ghencea!” Sărbătoare pentru stelişti şi un mesaj emoţionant de la fostul căpitan al Stelei, Iulian Miu

FOTO | ”S-a aprins nocturna în Ghencea!” Sărbătoare pentru stelişti şi un mesaj emoţionant de la fostul căpitan al Stelei, Iulian Miugalerie foto

Fotbal

Comentarii

Stadionul Steaua prinde contur pe zi ce trece. Iulian Miu a postat un mesaj emoţionant pe Facebook cu ocazia primelor lumini aprinse pe Ghencea.

Supranumit ”Templul fotbalului românesc” Stadionul Steaua prinde contur. După ce a fost verificat şi instalat gazonul de pe noua arenă, fanii roş-albaştrilor au un motiv în plus de sărbătoare: nocturna a fost aprinsă!

A fost de altfel şi mesajul prin care, fostul mare jucător al Stelei, Iulian Miu a ţinut să le reamintească fanilor că stadionul lor de suflet este tot mai aproape gata: ”S-a aprins nocturna în Ghencea!”

Inaugurat în aprilie 1974, stadionul Steaua a fost demolat în 2018 pentru a fi renovat. Pe această arenă, fanii roş-albaştrilor au putut urmări de-a lungul timpului multe meciuri importante din istoria echipei lor precum victoriile europene cu Anderlecht Bruxelles, Galatasaray, Rangers, Valencia, IFK Gotebrog sau Young Boys Berna. De asemenea, stadionul Steaua a găzduit meciurile echipei naţionale precum şi numeroase confruntări derby între Steaua şi Dinamo.

Conform graficului anunţat de CNI, beneficiarul construcţiei cu 31.254 de locuri, Stadionul Steaua ar trebuie să fie cel de-a doilea oferit la cheie, după Stadionul Tineretului Arcul de Triumf.

Afla mai multe despre: stadionul steauaghencea 

viewscnt
Articole similare