Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | S-a făcut mutarea verii în fotbalul mondial! Arthur şi Pjanic au semnat contractele cu noile echipe: anunţul oficial

FOTO | S-a făcut mutarea verii în fotbalul mondial! Arthur şi Pjanic au semnat contractele cu noile echipe: anunţul oficialgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

S-a făcut schimbul verii. Sport, ziar apropiat de FC Barcelona, a anunţat pe prima pagină, luni, că fotbaliştii Arthur (23 de ani) şi Pjanic (30 de ani) au semnat contractele şi sunt jucătorii lui Juventus, respectiv Barcelona. Anunţul oficial al celor două cluburi e iminent.

UPDATE | Barcelona a anunţat în mod oficial transferul lui Arthur Melo la Juventus. 


Pe prima pagină a ziarului Sport, care apare la Barcelona, este anunţat faptul că s-a realizat schimbul verii, Arthur - Pjanic. Barcelona şi Juventus negociază de mult timp şi se pare că totul este făcut, după ce cei doi fotbalişti au efectuat vizita medicală şi au semnat contractele. O delegaţie a Barcelonei s-a deplasat la Torino, cu tot cu Arthur, pentru ca brazilianul să efectueze vizita medicală şi să semneze, iar medicii catalani să-l examineze pe mijlocaşul bosniac înaintea transferului pe Camp Nou.

Concret, Arthur a semnat până în 2025 şi va încasa un salariu triplu faţă de cât câştiga pe Camp Nou. În ceea ce-l priveşte pe Pjanic, bosniacul şi-a pus semnătura pe un contract valabil patru sezoane cu FC Barcelona. Urmează să fie făcut anunţul oficial, până pe 30 iunie, pentru ca tranzacţia dintre cele două cluburi să fie înregistrată ca făcând parte din acest sezon, 2019/2020.



Barcelona are şi alte ţinte pe piaţa transferurilor. Lautaro Martinez (22 de ani) de la Inter şi Neymar (28 de ani) de la PSG sunt în capul listei şefilor de pe Camp Nou.

 

Afla mai multe despre: arthurpjanicschimbbarcelonajuventusfoto 

viewscnt
Articole similare